woensdag 11 februari 2015

Nieuwsbrief #2 februari 2015

NIEUW ASSORTIMENT OP KOMST
Pollepel in de Keuken heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten! Er is een nieuw raw vegan assortiment op komst van heerlijke dagelijkse snacks en repen. Zo'n gezonde lekkernij op basis van dadels of noten is een stuk fijner dan een tarwesuikerbom bij de koffie en heeft dus direct invloed op je dagelijkse spijsvertering. Op dit moment zit ik middenin het ontwikkelproces! Dat zijn leuke tijden, want je bakt je suf, geniet van alle nieuwe resultaten en bedenkt je dan: 'mmmm, misschien is kaneel ook wel heel lekker in deze dadelreep' en begint weer vrolijk opnieuw. Zodra ik tevreden ben en klaar om het nieuwe assortiment te lanceren, lees je het hier!POLLEPEL IN DE KEUKEN OP DE MARKT
Komend seizoen staan er enkele mooie markten gepland waar Pollepel in de Keuken ook van de partij hoopt te zijn. Enkele markten die hoog op mijn lijstje staan zijn De Blije Markt in Doetinchem op 26 april, de Hip en Handgemaakt Markt in o.a. Nijmengen (3 mei), Arnhem (7 juni) en Amersfoort (21 juni), de Sonsbeekmarkt in Arnhem (iedere eerste zondag van de maand) en natuurlijk het Zomerkwartier in de Honigfabriek aan de Waalkade in Nijmegen. Ik zie ernaar uit om ook mijn nieuwe assortiment aan de man te brengen! Aangezien de meeste markten werken met toewijzing weet ik nog niet met zekerheid op welke markten ik allemaal te vinden zal zijn, maar zodra ik dit weet. lees je het hier!


sonsbeekmarkt.nl


POLLEPEL IN DE KEUKEN & FACEBOOK
Facebook heeft eind januari zijn privacyvoorwaarden veranderd. Dit betekent dat alle foto's die ik plaats en/of deel eigendom worden van Facebook. Dit wil ik niet en daarom heb ik alle foto's van mijn producten van Facebook verwijderd. Ik vind dit erg jammer, want ik wil jullie natuurlijk graag laten zien waar ik mee bezig ben, maar ik moet ook mijn eigendom beschermen. Foto's van producten zijn vanaf nu dus alleen te vinden op mijn blog en op mijn eigen website. Foto's van het bakproces of van blije klanten blijf ik wel delen op Facebook.