dinsdag 18 november 2014

Nieuwsbrief #1 November 2014

Er is deze maand zoveel gebeurd dat het hoog tijd is voor de eerste nieuwsbrief van Pollepel in de Keuken!

POLLEPEL IN DE KEUKEN GAAT VIRAL
Het zal je niet ontgaan zijn: Pollepel in de Keuken is overal! De website is helemaal af en Pollepel in de Keuken is op Twitter en Facebook. Maar de herkenbaarheid is vooral te danken aan het prachtige logo dat Paul Plantaz heeft ontworpen! Nu is het natuurlijk de bedoeling dat Pollepel in de Keuken viral gaat. Daarom kun je binnenkort een deel-en-win-actie verwachten. Spread the word!
SINTERKLAAS IN HET LAND
Sinterklaas is in het land en dat betekent een speciaal aanbod bij Pollepel in de Keuken: Worteltjestaart met walnoten. Achter de schermen wordt door Bakpiet hard gewerkt aan het beste recept. Bakken, proeven, laten proeven, recept aanpassen, nog eens bakken, proeven, laten proeven... Is het recept perfect? Dan komt de foto op de site en kun je hem bestellen!
EERSTE TAARTEN BEZORGD
Pollepel in de Keuken heeft inmiddels de eerste taarten bezorgd in de 100% recyclebare taartdozen. Leuk om te merken dat jullie als vanzelf kiezen voor herfsttaarten: Peren tarte tatin, Perencake met gember en Appeltaart. Zo zie je maar: eten van het seizoen is niet alleen gezond, maar ook ontzettend lekker en gemakkelijk!